Hoe kunnen we uw bedrijf helpenSagitta is ervaren topscorer op het gebied van direct sales middels telemarketing en biedt gegarandeerde resultaten op het gebied van kwantiteit, kwaliteit en continuiteit. Zo levert Sagitta ruim 16.000 persoonlijke reclame boodschappen per sales professional per jaar afVerkoop

Wij zijn groot geworden in het aanleveren van grote volumes aan nieuwe klanten alsmede behoud van bestaande klanten. Dit met behoudt van hoge kwaliteit cijfers. Sagitta heeft een bewezen staat van dienst middels outbound, inbound, D2D en online. Sagitta is voor u een succesvolle multi-channel sales partner.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen niet alleen onze eigen platform en processen we ondersteunen hierin onze partners maar ook uw bedrijf. We zorgen voor een goed geoliede machine die compliant is aan de diverse wet en regelgevingen.

Marketing

Meedenkend, oplossing gericht, creatief en proactief zijn enkele kernwoorden waarmee uw marketingafdeling ons zal omschrijven. We helpen bij het ontwikkelen en succesvol uitvoeren van uw marketingcampagnes.

Social media

Wij beheren uw gehele social media footprint. Beantwoorden klantvragen en beïnvloeden klantbeleving op een positieve wijze.

Online verkoop

Online verkoop krijgt een steeds grotere impact op verkoopkanalen binnen bedrijven. Ook hier heeft Sagitta haar aansluiting gevonden en zijn we één van de weinige sales organisaties die uw bedrijf helpt bij de diverse onlinecampagnes die u heeft lopen en of wilt opzetten.

Help & Support

Serviceverlening van bestaande klanten is tegenwoordig van groot belang. Sagitta heeft een uitstekende trackrecord kijkend naar inbound service, inbound retentie, backoffice en second line. Middels COPC-methodiek wordt er gewerkt.