Hoe kunnen we uw bedrijf helpen

Sagitta is ervaren topscorer op het gebied van direct sales middels telemarketing en biedt gegarandeerde resultaten op het gebied van kwantiteit, kwaliteit en continuiteit. Zo levert Sagitta ruim 16.000 persoonlijke reclame boodschappen per sales professional per jaar af

Verkoop
Verkoop Sagitta is groot geworden door het leveren van nieuwe klanten en het behouden van de bestaande, altijd met oog voor kwaliteit. Onze expertise zorgt voor groei.
Marketing
Marketing Onze marketingbenadering is creatief, proactief en oplossingsgericht. Samen met uw team tillen we campagnes naar een hoger niveau voor meetbaar succes.
Online Verkoop
Online Verkoop In de wereld van online verkoop maakt Sagitta het verschil. Wij versterken uw online campagnes, gericht op het vergroten van uw digitale voetafdruk.
Ontwikkeling
Ontwikkeling Sagitta ontwikkelt niet alleen; wij perfectioneren. Samen bouwen we aan efficiënte, compliant processen die uw bedrijf vooruithelpen.
Social Media
Social Media Uw social media, onze zorg. Wij beheren, optimaliseren en verbeteren de interactie met uw klanten voor een onvergetelijke online ervaring.
Help & Support
Help & Support Onze service is ongeëvenaard, met een focus op klantbehoud en -tevredenheid. Sagitta's aanpak via COPC-methodiek staat garant voor kwaliteit in elke interactie.
Copyright ©2024 Sagitta Marketing B.V.