Wordt jij ons nieuwe teamlid?!

Ben jij klaar om de wereld van sales te rocken, of je nu al wat commerciële skills hebt of net begint? Sagitta Marketing biedt jou de ultieme kans om te groeien, te schitteren en bovenal: Goed te verdienen!

Duik in de rol van salespartner waar je van newbee tot sales pro wordt opgeleid in een omgeving die bruist van energie en ambitie. Pak die telefoon en ga op jacht naar nieuwe kansen. Met jouw luistertalent en scherpe vragen transformeer je klantbehoeften in deals, en zorg je met een sterke aftersales dat klanten blijven plakken.

Ben jij klaar om te knallen en jezelf te bewijzen als de next big thing in sales? Sagitta Marketing wacht op jou!

VERDIEN TOT 20% PER REFERRAL
VERDIEN TOT 20% PER REFERRAL

Niet alleen kun je geld verdienen door bij ons te werken, maar ook door nieuwe collega's aan te brengen! Als je een nieuwe collega aanmeldt voor loondienst en die persoon minstens een maand bij ons heeft gewerkt, ontvang je een beloning van €250,-. VERDIEN TOT 20% PER REFERRAL Als zelfstandige ontvang je 10% van de commissie die de persoon die je hebt aangebracht verdient, en dit loopt door tot twee schakels. Op deze manier kun je niet alleen profiteren van je eigen inzet, maar ook van het succes van de mensen die je hebt aanbevolen. Dus aarzel niet om ons aan te bevelen aan je netwerk en begin vandaag nog met verdienen!

MELD JE NU AAN
MELD JE NU AAN Meld je hier aan en wij nodigen jou zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.
*Om u in te schrijven,moet u ervoor zorgen dat u het formulier volledig invult
Copyright ©2024 Sagitta Marketing B.V.